Tillbaka till verkligheten

Jag har haft paus i jobbsökandet sedan i fredags. Anledningen: en resa till Polen för att gå på bröllop. Brudgummen var en fd arbetskamrat, så jag åkte med flera andra fd kollegor.

Hela helgen var en fantastiskt rolig upplevelse, från fredagens utforskande av Krakow till vigselcermonin som hölls 110 m under marken i den heliga Kingas kapell i saltgruvan i Wielizcka. Bröllopsdagens aktiviteter började kl 10.00 och slutade kl 06.00 dagen efter. Under den tiden han vi med lekar, mingel, 2 middagar, bussresa, vigsel, brudskål, bröllopstårta, dans, mer mat, mer dans och massa vodka!

Efter höstens 3 bröllop förstår jag var för yrken som festfixare, bröllopsplanerare, eventkoordinator etc kan vara så eftertraktade. Det lär ju både vara superkul att arbeta med och extremt utmanande med tanke på alla små detaljer som måste klaffa för att helheten ska funka.

När det kommer till bröllopsplanerare gissar jag ändå att förmågan att läsa av brudparets personligheter fort är det viktigaste, för är det en sak alla tre bröllop haft gemensamt så är det att de passat brudparet perfekt!

Nu stundar inga fler bröllop i år, så nu är det tillbaka till verkligheten av jobbsökeri!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *