Starta en sajt om jobbsökande

Eftersom det är en av de saker jag gör så tänkte jag: vad passar bättre än att sätta upp en sajt om att jag söker jobb!

Nu till problemet; jag har varit marknadschef. Jag är van att kunna förlita mig på designer, webmaster, databashanterare och en hel rad tekniker som kan sånt jag inte kan. Som arbetssökande står jag naturligtvis utan denna arsenal av kompetenta specialister. Alltså får jag lära mig!

Som tur är ryckte Martin in och såg till att jag kom igång smidigt. Efter att jag registrerar URLen såg han till att ordna hosting och WP-installation. Så nu har jag kunnat sysselsätta mig med att installera plug-ins för SEO, Google Analytics, social media sharing etc.

Nu är jag förhoppningsvis färdig och kan fokusera på att skapa användbart innehåll!

Du som läser det här får jättegärna komma med feedback; om sajten, om ämnen eller om jobb jag borde söka! Skriv en kommentar eller hör av dig till @DangerousDolly på Twitter!

2 Comments

 1. Per

  Vore det inte kul att göra besök på olika företag utan att söka jobb där? Finns ju så många olika sätt att driva företag och skapa kreativa miljöer.

  Ett infall bara 🙂

  Reply
  1. Linn Lindström (Post author)

   Vilken rolig idé! Det är absolut något jag ska överväga, och om/när det händer blir det nog intressant att berätta om det här också 🙂

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *