Om

rygg_svartvitVälkommen till Linns jobbsökarsajt!

Vad
I slutet på 2012 blev jag av med jobbet pga omorganisering och arbetsbrist. Som ny kund hos Arbesförmedlingen upplevde jag så mycket att jag behövde dela med mig. Det blev början på bloggen LinnLetarJobb.se

I december 2013 hade jag fortfarande inte lyckats hitta en heltidsanställning, men däremot fick jag möjligheten att få “stöd till start av näringsverksamhet”, s k starta-eget-bidrag. Sedan i maj 2014 är jag inte längre kund hos Arbetsförmedlingen, men erfarenheterna av att vara öppet arbetssökande bär jag med mig, liksom intresset för svensk arbetsmarknad och dess förutsättningar.

Bloggen går alltså in i en ny fas. En där jag hoppas att fler röster än min ska höras. Jag har delat med mig av erfarenheter kring kontakt med arbetsförmedlingen, rekryteringsföretag och tips på hur jag försökt fortsätta utvecklas under tiden jag letat nytt jobb.

Har du något du vill dela med dig av? Idéer, erfarenheter eller tankar? Tveka inte att höra av dig till linn.lindstrom[a]gmail.com

För vem
Om du är arbetssökande, rekryterare eller allmänt intresserad av arbetsmarknadspolitik och arbetsmarknadens utveckling borde du kunna hitta guldkorn här.

Sharing is caring
All text är skriven av mig och du får gärna återanvända och bygga på den om du hänvisar till sajten. Och kommunikation fungerar bäst när man är minst två så hör gärna av dig med feedback, frågor och kommentarer!

Dela gärna inlägg du gillar till de sociala medier du använder. Delningsknappar finns under varje bloggpost

Du når mig på Twitter: @DangerousDolly

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *