Nytt år – ny fas

Det handlar dock inte om om Fas 2 eller 3, det handlar om att: Jag har startat företag!

Jag är en av dem som fått “stöd till start av näringsverksamhet” – ytterligare en av de utskällda aktiviteterna som Arbetsförmedlingen har för sig. För mig är det en väldigt bra möjlighet och inte alls något jag blivit “tvingad” in i av AF – så vi har det sagt 🙂 Men som jag förstått det så är det för när du är riktigt lågt från arbetsmarknaden som du egentligen har möjlighet att få hjälpen – eller möjligen om man som jag tjatar öronen av folk med sina aktiviteter för att hitta ny anställning men inte lyckas träffa rätt 😉

Det är inte för alla! Jag tänke länge och väl på mitt beslut att ansöka, men bestämde att jag trots allt har en bakgrund som gör att jag BORDE KUNNA driva ett konsultföretag, så när jag väl hade bestämt att jag VILLE, då var det bara att köra.

Jag fick godkännandet i november och kom igång ordentligt i månadskiftet nov/dec – lagom till “julstressen” alltså 🙂 Nåja, nu är hemsida och annat på plats och jag har spenderat januari med att ha möten med potentiella kunder och samarbetspartner. Nu känns det äntligen som om saker börjar röra sig framåt! (Men vi vet alla att det tar 1-3 år att få ordentlig snurr på ett företag)

Så hur blir det med den här bloggen då?!
Den blir kvar! Jag kommer uppdatera den med resonemang kring arbetsmarknaden och arbetsförmedlingen (jag är fortfarande/igen inskriven där eftersom man aktivitetsrapporterar även som egenföretagare) och jag hoppas kunna rapportera om fler nytänkare som ser att t.ex. rekryteringsprocessen behöver förändras. Dessutom lovar jag att tipsa om jobb och eller personer som jag tycker verkar för bra för att missas 🙂

Tycker du att det går för långt mellan uppdateringarna så säg till! Maila linn.lindstrom@gmail.com eller twittra till @DangerousDolly.

Är du nyfiken på mitt företag och intresserad av marknadsföring kanske du vill kolla in på digitalheart.se och följa @DigitalHeartSE på Twitter, Instagram eller Facebook

1 Comment

  1. Josefin

    Grattis till uppstart! 🙂 Det är bara att säga till om du behöver hjälp med en logotyp eller liknande. Lycka till!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *